Educație nonformală! Schimb de experiență Clubul Copiilor Lugoj – Centrul de Copii și Tineret Klex (Jena, Germania)

În perioada 6-11 octombrie, un grup format din 11 elevi și trei însoțitori de la Centrul de Copii și Tineret Klex din Jena (Germania) efectuează o vizită la Lugoj,  în cadrul unui proiect care are ca obiect educația nonormală, realizat împreună cu Clubul Copiilor Lugoj.

Cu acest prilej, marți, 8 octombrie, delegația din Jena, condusă de Christian Gensert, a fost primită la Primăria Lugoj de către primarul Francisc Boldea, care le-a adresat oaspeților din Germania urări de bun venit și a făcut o scurtă prezentare a orașului. Edilul șef a adresat apoi cuvinte de apreciere pentru inițiativa de desfășurare a unui asemenea tip de proiect care apropie și mai mult cele două comunități și contribuie la dezvoltarea pe viitor a parteneriatului Lugoj-Jena, cea mai de succes relație de înfrățire a municipiului Lugoj.

La întâlnire au mai participat și Oliver Zsilko, lugojean stabilit la Jena, cel care a facilitat contactul dintre Centrul de copii și tineret Klex – Jena și Clubul Copiilor Lugoj, și prof. Simona Berghin, directorul Clubului Copiilor Lugoj.

Obiectivul proiectului dintre Centrul de Copii și Tineret Klex din Jena și Clubul Copiilor Lugoj este schimbul de experiență și idei între cele două structuri similare și se realizează prin vizite reciproce. El va continua și pe parcursul anului viitor, când un grup de la Clubul Copiilor Lugoj va fi oaspete al Centrului Klex, la Jena, și va  încerca la fața locului să cunoască activitatea și rezultatele obținute de colegii din Germania.

Lugoj Expres Educație nonformală! Schimb de experiență Clubul Copiilor Lugoj - Centrul de Copii și Tineret Klex (Jena, Germania) vizită schimb de experiență proiect primăria lugoj Lugoj Jena Germania elevi educație nonformală Clubul Copiilor Lugoj Centrul de Copii și Tineret Klex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.