Echipa „Lugojul Aleargă”, pe primul loc la TeamUp & Run 2016

Alergătorii Lugojului s-au remarcat și la prima ediție a concursului „TeamUp & Run”, desfășurat sâmbătă, în parcarea și pe terasele exterioare de la Iulius Mall Timișoara, precum și în sala de fitness World Class.

Competiția, un eveniment marca „Alergotură”, destinat doar echipelor, a îmbinat probele de alergare cu cele de condiție fizică.

„Cursele au fost gândite pentru a pune la încercare viteza, concentrarea și coeziunea fiecărei echipe, fiind o bună oportunitate de a consolida prietenii vechi sau de a crea unele noi. Concursul în sine a fost conceput ca o ocazie pentru ca echipele să își testeze limitele și să se sudeze”, au anunțat organizatorii.

La startul întrecerii s-au prezentat 24 de echipe la cursa de ștafetă și 22 de echipe la cursa „Împreună”.

Lugojul a fost reprezentată la această competiţie în proba de ștafetă, de echipa „Lugojul Aleargă”,   formată din trei sportivi: Cosmin Belu (care a concurat în primul tronson), Adrian Ristea (a participat concurat în tronsonul B, desfăşurat în Sala World Class) şi Alexandru Szilagy (care a alergat la înplțime, în tronsonul C).

Echipa lugojeană, condusă de Alexandru Szilagy, a concurat în proba de ștafetă, unde în calificări s-a clasat pe poziția a doua, dar a recuperat în finală, unde s-a situat pe primul loc.

Succesul lugojenilor s-a datorat în primul rând lui Adrian Ristea, care a recuperat secunde preţioase şi apoi lui Alexandru Szilagy, alergător care a menţinut diferenţa de secunde pentru câştigarea cursei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.