Echipa de volei-speranțe a CSȘ Lugoj s-a calificat la turneul semifinal 2

Echipa de volei-speranțe a CSȘ Lugoj a încheiat pe locul trei turneul semifinal de la Sibiu, după ce, în ultimul joc, a cedat, în tie-breack, cu Bravol Brașov.

Astfel, formația lugojeană, pregătită de prof. Carmen Todros, a adunat 5 puncte în clasament, la fel ca ocupanta locului secund, Bravol Brașov, departajarea făcându-se la setaveraj (Lugoj – 7-6, Brașov – 7-5). Turneul a fost câștigat de formația gazdă, CSȘ Sibiu, cu 8 puncte, care în ultimul joc s-a impus cu 3-0 cu CSȘ 2 Baia Mare.

Cele 5 puncte câștigate (o victorie cu 3-0 și două înfrângeri cu 2-3) i-au asigurat, totuși, formației din Lugoj, calificarea de pe poziția a treia la cel de-al doilea turneu semifinal, la finalul căruia alte două formații (câștigătoarele celor două grupe) vor obține calificarea la turneul final al Campionatului Național de volei – speranțe.

La turneul final au obținut deja calificarea șase formații: CSV Craiova, CSM București B, CSȘ Târgoviște, CSȘ Sibiu, CSȘ Bega Timișoara și CSȘ Bacău.

La cel de-al doilea turneu semifinal s-au calificat formațiile clasate pe locul doi în cele șase serii ale primului turneu semifinal – CSȘ Tulcea, Penicilina Iași, CSM București A, Juvenil Brașov, Bravol Brașov și Cetate Deva, precum și cele mai bune două formații de pe locul trei – Avram Iancu Ștei și CSȘ Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.