Echipa de volei-speranțe a CSȘ Lugoj – o nouă calificare la turneul final al Campionatului Național

Voleiul juvenil lugojean a obținut un nou succes. Echipa de speranțe a CSȘ Lugoj s-a calificat la turneul final al Campionatului Național.

Formația lugojeană, pregătită de prof. Dorin Horvath, a încheiat pe primul loc turneul semifinal desfășurat la Blaj, după ce a câștigat toate meciurile:

  • C.S.Ș. Lugoj – C.S.Ș. Blaj = 3 :0 (25:18, 25:11, 25:10),
  • C.S.Ș. Lugoj – Atomic Blaj = 3 :0 (25:15, 25:15, 25:15),
  • C.S.Ș. Lugoj – ACS HV Junior Iași = 3 :0 (25:9, 25:3, 25:6).

Astfel, formația CSȘ Lugoj a obținut calificarea directă la turneul final al Campionatului Național feminin de volei – categoria speranțe, care se va desfășura în perioada în perioada 11-15 mai și la care vor participa câștigătoarele celor șase turnee semifinale 1 –  Dinamo București, C.S.M. București, C.S.Ș. Lugoj, C.S.Ș. Târgoviște, C.N. Nicolae Titulescu Craiova și Academia Tomis Constanța -, precum și alte două formații, care se vor clasa pe primul loc în cele două turnee semifinale 2, la care participă cele șase formații clasate pe locul doi  și cele mai bune două echipe de pe locul trei, de la turneele semifinale 1.

CSȘ Lugoj a obținut această nouă calificare la turneul final în componența: Cristiana Popescu, Sofia Schirta, Maia Jucu, Claudia Cimponeriu, Maria Boska, Iasmina Chebici, Denisa Dippert, Alexia Crișan, Carla Sulyok, Andrada Bolohan, Denisa Vanea, Antonia Pfeiffer. Antrenor: prof. Dorin Horvath.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.