Echipa de volei  fete – liceu de la Liceul Teoretic “Coriolan Brediceanu” din Lugoj, locul I la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar,

Echipa de volei  fete – liceu de la Liceul Teoretic “Coriolan Brediceanu” din Lugoj s-a clasat pe primul loc la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, care a avut loc Blaj.

Voleibalistele de la Liceul Teoretic “Coriolan Brediceanu” au obținut, astfel, calificarea la faza națională a competiției.

La Blaj, lugojencele au învins cu 2-0 echipa Colegiului Național ”Traian Doda” din Caransebeș, iar în finală s-au impus cu 2-1 în fața formației Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain” din Blaj.

Formația Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu”, pregătită de prof. Claudiu Jivulescu, a fost formată din Sandra Nistor-Popovici (clasa a XII C), Ioana Franț (IX C), Iasmina Molie (XI C), Maia Jucu (IX D), Cristiana Popescu (IX A), Cassandra Gogu (XI D), Raluca Bucur (XII C), Jaqueline Dohor (XI D) și Iris Mărgineanțu (X D).

La competiție au participat echipe de la Colegiul Național ”Inochentie Micu Clain” din Blaj, Colegiul Național ”Moise Nicoară” din Arad, Colegiul Național ”Traian Doda” din Caransebeș, Liceul Teoretic ”I. C. Brătianu” din Hațeg și Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” din Lugoj, calificate de pe primele locuri ale fazelor județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.