Echipa de volei a CSM Lugoj – revelația anului 2023

Federația Română de Volei a premiat performerii anului 2023 în voleiul românesc, în cadrul unei gale care a avut loc, marți seara, la București.

Printre laureații Galei Voleiului Românesc 2023 s-a aflat și echipa de volei – senioare a Clubului Sportiv Municipal Lugoj, care a fost desemnată revelația anului 2023.

Distincția i-a fost înmânată președintelui secției de volei a CSM Lugoj, Dan Brudiu, și a fost acordată „formației de legendă a voleiului lugojean” în urma  rezultatelor excepționale realizate în anul competițional 2022-2023:

  • câștigarea Supercupei României,
  • câștigarea Cupei României,
  • clasarea pe locul 3 în campionat, performanță răsplătită cu medaliile de bronz,
  • disputarea finalei Cupei Challenge.

De asemenea, în cadrul aceleiași gale, președintele secției de volei a CSM Lugoj, Dan Brudiu, a fost onorat cu unul din premiile speciale pentru contribuția la dezvoltarea voleiului românesc.

„La Gala Voleiului Românesc 2023, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a fost una dintre vedete, primind două dintre premiile galei. CSM Lugoj – volei a fost declarat revelația anului 2023, iar președintele Dan Brudiu a fost onorat cu unul din premiile speciale pentru contribuția la dezvoltarea voleiului românesc. Mulțumim pentru aprecieri, reprezentăm Lugojul în România și Europa!”, este mesajul transmis de reprezentanții CSM Lugoj – volei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.