Echipa de minivolei a CSȘ Lugoj a câștigat toate cele trei meciuri la turneul semifinal, dar a terminat… pe locul 2

Incredibil, dar… posibil! Echipa de minivolei a CSȘ Lugoj, pregătită de prof. Dorin Horvath, a câștigat toate cele trei jocuri disputate la turneul semifinal 1 de la Brașov, dar a ratat calificarea directă la turneul final al Campionatului Național de minivolei.

Micile voleibaliste din Lugoj s-au impus cu 3-2 în jocurile cu Juvenil Brașov și  CSȘ Blaj, și cu 3-0 în partida cu LPS Cluj, adunând 7 puncte (setaveraj 9-4) în clasament.

Chiar dacă a câștigat toate meciurile, CSȘ Lugoj a încheiat turneul pe locul 2, după formația gazdă, Juvenil Brașov, pe care a învins-o în meciul direct, dar care s-a calificat direct la turneul final după ce a obținut același număr de puncte ca și formația lugojeană – 7 (din două victorii cu 3-0 și o înfrângere cu 2-3), dar având raportul setaverajului (8-3) mai bun.

Totuși, CSȘ Lugoj mai are o șansă de a ajunge la turneul final al Campionatului Național, pentru că a obținut dreptul de a juca în turneele semifinale 2 (unde s-au calificat echipele care au terminat pe locul 2 în turneele semifinale 1, precum și cele mai bune două echipe de pe locul trei), care vor trimite la turneul final încă două formații (cele care se vor clasa pe primul loc în cele două grupe).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.