Echipa de fotbal juniori U17 a CSȘ Lugoj, învinsă în semifinala Campionatului Național

Echipa de fotbal juniori U17 a Clubului Sportiv Școlar Lugoj a ratat calificarea în finala Campionatului Național de Juniori Republicani U17 Clasic.

Calificată la turneul final al Campionatului Național după ce a câștigat cu 3-1 partida cu U. Craiova 1948 SA, din cea de-a doua etapă eliminatorie, formația lugojeană – pregătită de prof. Nicolae Cimponeriu și prof. Cosmin Petruescu – a fost învinsă în semifinala competiției de AFC Progresul 1944 Spartac, cu 8-0  (6-0), într-o partidă disputată pe terenul CNAF din Buftea.

Deși nu a reușit să se califice în finala Campionatului Național, pentru echipa de juniori U17 a CSȘ Lugoj accederea între primele patru echipe ale României este o mare performanță, formația lugojeană încheind această ediție de campionat cu doar două înfrângeri: 0-2 cu CSM Reșița (în serie) și 0-8 cu AFC Progresul 1944 Spartac (în semifinală).

CSȘ Lugoj U17 a reușit această performanță cu următorii jucători: Ursulescu, Pop – portari, Pau, Tudor, Cuth, Ozsvath, Murgu, Modrea, Hodobaș, Repede, Kaluși, Moldovan, Mihoc, Crîsta, Pasa, Izverceanu, Buciuta, Chevereșan, Belu,  Dejica, Gall și Vieru.

În cealaltă semifinală, LPS Tg. Mureș a învins, cu 6-5 (1-0), pe LPS Viitorul Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.