Dublu eveniment caritabil: Fii mai bun, fii Moș Crăciun!

Sub genericul ”Fii mai bun, fii Moș Crăciun”Asociației FOA – Fusion of Arts organizează un târg de Crăciun și un spectacol caritabil.

Astfel, joi, 12 decembrie, începând cu ora 18, în incinta Școlii Gimnaziale ”Eftimie Murgu”, va avea loc Târgul de Crăciun, în cadrul căruia vor fi puse în vânzare decorațiuni și obiecte specifice sărbătorilor de iarnă realizate de membrii asociației de elevi de la toate școlile și liceele din oraș, de membrii organizațiilor non-profit și alți oameni talentați din urbe.

Sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 17, pe scena Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu” din Lugoj, va avea loc spectacolul caritabil susținut de cursanții FOA, elevii lugojeni și alți parteneri ai campaniei.

Intrarea la ambele evenimente este liberă, dar participanții vor avea posibilitatea să facă donații în urnele special amenajate.

Anul acesta, fondurile colectate din donații și comercializarea produselor vor fi direcționate către ajutorarea unui băiețel de 5 ani, diagnosticat cu autism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.