Drum lin spre cer! Moment comemorativ – Ladislau Pokker (1944-2022)

Sub genericul „Drum lin spre cer”,  Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă Plastică Lugoj organizează, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj și Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu”, un moment comemorativ: LADISLAU POKKER – artist plastic, cadru didactic, președinte al Filialei UAP Lugoj.

Manifestarea va avea loc vineri, 3 iunie, și va cuprinde un tur ghidat prin Lugoj, la monumentele de for public realizate de sculptorul lugojean, precum și un moment comemorativ, în foaierul Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă Plastică.

„Vineri, 3 iunie, începând cu ora 1000, ne vom întâlni la Ceasul Electric și vom organiza un tur ghidat, prezentat de  muzeograful Oliviu Gaidoș, la monumentele de for public din oraș, realizate de sculptorul lugojean. Vor participa elevii Liceului Teoretic “Iulia Hașdeu”, coordonați de profesorul Silviu Nopcea, președinte al Filialei UAP Lugoj. De la ora 1100 , în foaierul muzeului, restauratorul Dorina Zah va prezenta o scurtă biografie artistică a sculptorului. Vizitatorii vor putea admira în vitrinele expoziționale, fotografii și opere ale artistului”, anunță reprezentanții Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă Plastică Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.