Dragi lugojeni, sper ca după după 11 decembrie să ne bucurăm împreună că am făcut alegerea cea mai bună! (P)

Dragi lugojeni,

Vă mulţumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o atunci când am deschis un nou capitol al vieţii mele, legat de traiul nostru de zi cu zi în acest frumos oraş, dată de la care am jurat să-mi folosesc toată priceperea mea în folosul dumneavoastră, al lugojenilor.

Atunci când am hotărât să candidez la funcţia de primar mi-am dat seama că, în această funcţie, singura politică pe care trebuie să o fac este politica lugojenilor şi a intereselor lor. Şi am avut dreptate!  Ca prioritate mi-am propus apă curată la robinete, drumuri bune, canalizare fără probleme, apartamente anvelopate energetic, şcoli moderne şi sigure, un spital fără datorii, siguranţă pe stradă pentru noi şi copiii noştrii.

Cred că fiecare dintre dumneavoastră poate realiza deja că tot ceea ce am făcut şi fac, fără a avea pretenţia că voi mulţumi pe toată lumea, este în folosul nostru al tuturor şi că, anii pierduţi de dezvoltare urbană a Lugojului au început să fie recuperaţi. La 11 decembrie suntem chemaţi din nou la urne pentru a ne alege reprezentanţii în forurile legislative ale tării. Este un moment foarte important pentru noi toţi. Conştiinţa ne va fi pusă din nou la încercare şi va trebui din nou să decidem ce soartă vom urma împreună cu ţara.

Nu ar trebui să fie o decizie dificilă, mai ales acum când avem mai mult ca oricând tabloul complet al alternativelor posibile realizat deja în mintea noastră. Din 1989 până azi am simţit atât guvernările de dreapta cât şi de stânga. Putem acum să facem o analiză la rece a ceea ce poate să urmeze. Am avut cu toţii experienţa nefastă a guvernărilor pedeliste şi peneliste. Am resimţit cu toţii tăierile salariale, mărirea TVA-ului, închiderea şcolilor, desfiinţarea spitalelor şi alte măsuri luate parcă împotriva noastră a tuturor, dar cel mai mult am simţit dispreţul, aroganţa şi infatuarea cu care am fost trataţi, alocarea discreţionară a banilor din buget pntru îndestularea camarilei portocalii, astăzi vopsită în albastru penelist.

Ca primar, îmi dau seama ce important este să avem linişte, siguranţă, legi bune, să avem  sprijin guveramental şi parlamentar. Motiv pentru care vă rog ca în ziua votului să mergeţi la urne şi să votaţi reprezentanţii  P.S.D. Timiş  la  Camera Deputaţilor, în frunte cu lugojeanul nostru Călin Dobra, fost subprefect  de Timiş şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi la Senatul României, unde lista este deschisă de Eugen Dogariu, fostul prefect de Timiş şi secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor. Cât mă priveşte, trebuie să vă spun că nu mă îndoiesc nici o clipă despre seriozitatea lor, de loialitatea lor pentru lugojeni şi de întregul lor sprijin pe care îl vor acorda pentru proiectele municipalităţii.

Sunt convins că nimeni şi pentru nimic nu vă mai poate păcăli! Sper ca după după  11  decembrie să ne bucurăm împreună că am făcut alegerea cea mai bună!  Vă urez cu această ocazie să aveţi Sărbători Fericite şi linişte alături de cei dragi!

 

Bilanţ al administraţiei Boldea

 

Ca de fiecare dată, în preajma sfârşitului de an,administraţia lugojeană se prezintă în faţa cetăţenilor cu un bilanţ al activităţii.

Privind retrospectiv, nu aş dori să mă rezum doar la activitatea noastră din ultimul an.Voi sintetiza în câteva puncte cele mai importante repere cu care ne prezentăm, la ceas de bilanţ în faţa lugojenilor:

  1. O dată cu investiţiile unor companii importante recent inaugurate, constatăm cu satisfacţie că șomajul în municipiul Lugoj este practic inexistent. În plus, agentii economici din oraş apelează la forţa de muncă din zonele învecinate, zilnic un număr de 54 de autocare aduc oameni la lucru de pe o rază de aproximativ 60 km.
  2. Am reuşit să menţinem şi pe parcursul acestui an transportul gratuit pentru lugojeni, copii,bătrâni şi nu numai, cu mijloacele de transport în comun ale municipalităţii.
  3. Faţă de un număr de 3500 de câini,pe care i-am inventariat pe teritoriul oraşului în anul 2008, prin măsurile pe care le-am întreprins mai există astăzi în adăpost un număr de 58 şi în cartiere încă 21 ocrotiţi de cetăţeni.
  4. Întregul oraş este iluminat cu corpuri de iluminat moderne, pe toţi cei 3.055 de stâlpi, ca urmare a modernizării iluminatului public.
  5. Au fost modernizate trotuarele din municipiu prin asfaltare sau dalare pe 90% din întreaga lor suprafaţă şi continuăm acest program.
  6. În cadrul programului de modernizare a străzilor am asfaltat până în prezent un număr de 167 de străzi din municipiu.
  7. Au fost înlocuite magistralele de alimentare cu apă pe o lungime de 80 de km din 93 km cât însumează întreaga reţea.
  8. În urma lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelei de canalizare, în prezent există canalizare pe 95% din străzile oraşului.
  9. Au fost realizate parcări în toate cartierele din oraş şi programul continuă.
  10. Cinematograful Bela Lugosi, Teatrul Municipal, Muzeul de Istorie şi Etnografie,Casa Bredicenilor, Podul Pietonal de la piaţă, Piaţa Agroindustrială Timişul,Centrul pentru copii aflaţi în situaţii de risc, Centrul de Informare şi Promovare Turistică sunt obiective, unele realizate de municipalitate de la zero, altele modernizate, dovedesc că am lucrat în folosul lugojenilor şi ne-am făcut datoria faţă de cetăţeni.

Atunci când am hotărât să candidez la funcţia de primar ,mi-am propus ca singura politică pe care să o fac să fie politica cetăţeanului din Lugoj şi a intereselor lui. Şi am avut dreptate! Acestea sunt punctele tari pe care administraţia Boldea le prezintă cetăţenilor, cărora le mulţumesc pentru colaborare şi susţinere”, a declarat primarul Francisc Boldea.

Lugoj Expres Dragi lugojeni, sper ca după după 11 decembrie să ne bucurăm împreună că am făcut alegerea cea mai bună! (P) PSD Timiș PSD Lugoj

Publicat la comanda PSD Timis. Cod mandatar financiar: 11160007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.