Două premii pentru „Iulia”, revista Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu”

Revista „Iulia”, a Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, a obținut două noi premii: Premiul I – la concursul de reviste școlare, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș în perioada aprile-mai 2021, și Premiul al II-lea la Festivalul Naţional al Cărţii pentru Copii „Bucuria lecturii” (ediția a XVII-a), concurs organizat de Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative – Secţiunea România (FICE România) în perioada aprilie-iunie 2021.

De asemenea, la concursul de creație artistică „Aproape de ceilalți”, organizat în perioada aprile-mai 2021, de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Haseu” au obținut numeroase premii.

La secțiunea proză, eleva Timeea Fekete (din clasa a VI-a A, coordonată de prof. Dorin Murariu) și Rareș Suciu, (din clasa a X-a A, coordonat de prof. Monica Suciu) au obținut câte o mențiune/

La secțiunea film, elevul Bogdan Ivanciu (din clasa a VI-a A, coordonat de prof. Dorin Murariu) a obținut premiul al II-lea.

La secțiunea eseu, elevul Sebastian Trifoi (din clasa a X-a B, coordonat de prof. Anca Murariu) a obținut premiul I și premiul oferit de Radio Timișoara, iar elevele Sara Usciuc, Maria Olariu (din clasa a IX-a D, coordonate de prof. Horațiu Suciu) și Dariana Dumitrescu (din clasa a X-a A, coordonată de prof. Horațiu Suciu) au obținut câte o mențiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.