Două elicoptere SMURD au intervenit la un grav accident pe DN 68A

Un grav accident de circulație a avut loc marți, în jurul orei 12, pe DN 68A, între Margina și Făget.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 5 adulți și 2 copii.

La locul accidentului au intervenit două elicoptere SMURD, de la Arad și Caransebeș, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Făget, cu 6 subofițeri, o autospecială de transport personal și victime multiple de la Lugoj cu 3 subofițeri și două ambulanțe SAJ.

După cum au anunțat polițiștii, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă.

În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, respectiv, conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fetiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.