Dosar penal! Un bărbat a fugit atât din izolare, cât și din carantină

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au început urmărirea penală a unui bărbat care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, apoi a fugit și din carantină.

Bărbatul, din localitatea Săcălaz, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicre a combaterii bolilor.

„Prin Ordonanţa din data de 03.06.2020 s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicre a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. (1) din Codul penal, constând în aceea că, în  data de 03.06.2020 numitul G.A.I. a plecat din Centrul de Sănătate Buziaș fără acordul autorităților unde era carantinat instituționalizat, măsură ce a fost dispusă de către Secția 2 Poliție Rurală Săcălaz, cu aprobarea D.S.P., la data de 02.06.2020, deoarece acesta nu a respectat măsura izolării la domiciliu. În urma investigațiilor efectuate de organele de poliție susnumitul a fost depistat la reședința acestuia din com. Săcălaz de către lucrătorii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz, fapt pentru care a fost reintrodus în carantină, în Centrul de Sănătate Buziaș, pe o perioadă de 14 zile. În continuare organele de cercetare penală vor efectua cercetări cu privire la infracțiunea susmenționată”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.