Doi lugojeni, în noua conducere a PSD Timiș

PSD Timiș își va alege duminică, 25 ianuarie, noua conducere, după ce fostul președinte, lugojeanul Călin Dobra, și-a dat demisia din funcție, la sfârșitul lunii decembrie.

Cum termenul pentru depunerea candidaturilor a expirat, se știu deja cei care vor face parte din noua conducere a PSD Timiș. Printre ei se află și doi lugojeni: Călin Dobra, care în calitate de președinte al Consiliului Județean Timiș are asigurat un loc de vicepreședinte, și primarul Francisc Boldea, care va ocupa tot o funcție de vicepreședinte, la fel ca și viceprimarul comunei Victor Vlad Delamarina, Ioan Sima.

Pentru funcția de președinte al PSD Timiș, singurul candidat înscris este actualul președinte interimar, Alfred Simonis, care va fi secondat de Eugen Dogariu (președinte executiv) și Sebastian Răducanu (secretar executiv).

La evenimentul care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara este așteptat să participe și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, dar și fostul premier și președinte al PSD Timiș, Sorin Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.