Doi lugojeni, cercetați penal. Vezi ce au făcut

Doi lugojeni, de 44 și 27 de ani, s-au pricopsit cu dosare penale, după ce autoturismul în care se aflau a fost oprit pentru control, pe o stradă din Lugoj.

Miercuri seara, în jurul orei 22:45, poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control, pe strada Filaret Barbu, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date poliţiştii au constatat faptul că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că pasagerul, un bărbat de 27 de ani, i-ar fi încredinţat şoferului autoturismul pentru a-l conduce, deşi cunoştea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale, bărbatul de 44 de ani fiind cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar bărbatul de 27 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.