Doi hoți din Băilești, care au furat o mașină din Lugoj, au fost prinși pe aeroportul din Craiova

Doi hoți din Băilești, în vârstă de 19 și 29 de ani, care au furat o mașină din Lugoj și au vândut-o la o firmă de dezmembrări, au fost prinși în aeroportul din Craiova, când intenționau să plece din țară.

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au fost identificați doi bărbați de 19 și 29 de ani, ambii din Băilești, județul Dolj, bănuiți de comiterea faptei.

În fapt, în noaptea de 7/8 iulie 2022, în intervalul orar 00:00-09:45, cei doi bărbați ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat (cu cheile în contact) în fața unui imobil de pe strada A. Mocioni, din Lugoj.

La data de 17 iulie a.c., polițiștii lugojeni au pus în executare două mandate de aducere cu privire la cei doi bănuți, aceștia fiind depistați pe Aeroportul Internațional din Craiova în timp ce se pregăteau să părăsească țara”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Autoturismul furat a fost recuperat înainte ca acesta să fie dezmembrat.

Cei doi hoți au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.