Doi hoți au ajuns în spatele gratiilor

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au reținut doi bărbați, în vârstă de 43 și 49 de ani, care, în 6 și 19 noiembrie, au sustras mai multe bunuri din 4 autoturisme parcate pe raza municipiului Lugoj, iar în 4 decembrie au comis 3 acte de furt pe raza municipiului Reșița, sustrăgând din 3 autoturisme,  un laptop, o boxă și suma de 1300 de lei.

În urma activităților întreprinse de polițiștii lugojeni în colaborare cu polițiștii din Reșița, s-a reușit depistarea celor doi bărbați, precum și recuperarea sumei de bani și a bunurilor furate din cele trei autoturismele sparte la Reșița.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar magistrații au emis pe numele lor, în 5 decembrie, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi hoți și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.