Doi bărbați din Măguri, trimiși în judecată pentru „coautorat la tentativă de omor calificat”

Cei doi bărbați din localitatea Măguri, care au bătut crunt un agent de pază de la o sală de jocuri de noroc din Lugoj, au fost trimiși în judecată, fiind acuzați de „coautorat la tentativă de omor calificat” și de „tulburare a ordinii și liniștii publice”.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a: inculpatului V.M.-J., sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de coautorat la tentativă de omor calificat, prevăzută de art.46 alin.2 C.pen. raportat la art.32 alin.1 C.pen. raportat la art. 188 alin.1, art.189 alin.1 lit.e C.pen. și de tulburare a liniștii și ordinii publice, prevăzută de art.371 C.pen., totul cu aplicarea art.38 alin.1 C.pen. și art.41 alin.1 C.pen.; inculpatului V.I., sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de coautorat la tentativă de omor, prevăzută de art.46 alin.2 C.pen. raportat la art.32 alin.1 C.pen. raportat la art.188 alin.1 C.pen. și de tulburare a liniștii și ordinii publice, prevăzută de art.371 C.pen., totul cu aplicarea art.38 alin.1 C.pen.”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

În fapt, procurorii au reținut că „după ce anterior, în data de 25.09.2017, inculpatul V.M.-J.  a mai comis o faptă de tentativă de omor, în data de 23.06.2023, după orele 21:30, în satul Măguri din județul Timiș, împreună cu inculpatul V.I., cu ocazia unui conflict, cei doi inculpați ar fi lovit persoana vătămată cu o bâtă, cu intenția de a o ucide, provocându-i leziuni, fracturi multiple ale craniului și ale oaselor feței, care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața, iar prin acțiunile violente, văzute și de alți locuitori ai satului, cei doi inculpați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.