Din PSD, la Pro România! Un fost parlamentar din Lugoj a trecut în tabăra lui Victor Ponta

Un fost parlamentar a părăsit organizația din Lugoj a PSD și s-a înscris în formațiunea condusă de Victor Ponta, Pro România.

Ioan Iovescu a ajuns în Parlamentul României în anul 2012, fiind ales senator de Timiș pe listele PP-DD, apoi a devenit membru UNPR, iar în septembrie 2016 a ajuns în tabăra PSD Lugoj, fiind recomandat chiar de către primarul Francisc Boldea, președintele social-democraților lugojeni.

După ce a petrecut doi ani și jumătate în PSD, fostul senator Ioan Iovescu a părăsit partidul și pe Francisc Boldea, pe care spune că nici nu l-a votat la alegerile pentru funcția de primar, preferându-l pe actualul liberal Claudiu Buciu.

Acum, după ce tot a încercat să pună bazele unei alianțe creștine, ca alternativă la actuala clasă politică, s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România, și își invită prietenii să i se alăture.

„După aproape trei ani de încercări de a face o alianță creștină ca alternativă la actuala clasă politică, am intrat în echipa Pro România și-i invit pe toți prietenii mei să-mi fie alături în acest demers politic”, a transmis fostul parlamentar de Timiș, Ioan Iovescu.

 

(sursa: ziuadevest.ro)

Un comentariu la „Din PSD, la Pro România! Un fost parlamentar din Lugoj a trecut în tabăra lui Victor Ponta

  • 20 martie 2019 la 19:26
    Permalink

    Mulțumesc din suflet redacției Lugoj Expres pentru articolul la adresa mea,greu mai se găsește cineva sa prezinte lucrurile asa cum sunt. Mulțumesc deasemenea și celor ce au redistribuit articolul,mulțumesc anticipat și celor ce-l vor redistribui. Aștept comentarii pentru a va convinge ca se merita sa veniți cu încredere în a ma ajuta la formarea de organizații PRO în aceasta zona a județului nostru drag.Va aștept sa ne auzim și la tel. 0737010333,un bip și va sun eu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.