Dezbaterea electorală „Direct la Subiect – Eu cu cine VOTEZ?” a adunat peste 10.000 de vizualizări în primele 24 de ore

Dezbaterea electorală „Direct la Subiect – Eu cu cine VOTEZ?” organizată  duminică, 2 iunie, de Știri24 PLUS și transmisă live, pe Facebook și YouTube, a înregistrat peste 10.000 de vizualizări doar pe canalul de Facebook în primele 24 de ore.

Evenimentul a oferit candidaților la funcția de primar al municipiului Lugoj ocazia de a se prezenta, de a adresa întrebări directe contracandidaților și de a răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

Din cei 11 candidați înscriși în competiția electorală au fost invitați 7, ținând cont de șansele reale ale acestora de a câștiga funcția de primar. La dezbatere au participat: Anca Micşa Oprea (REPER), Adi Ladislau Szabo (AUR), Claudiu Buciu (PNL), Cristian Sfercoci (Independent), Elena Danciu (PNCR). Dintre candidații invitați, doi nu au participat: Erwin Floroni (USR) și Călin Dobra (PSD).

„Efortul organizatoric a fost considerabil, dar succesul evenimentului, reflectat de numărul mare de vizualizări, peste 10.000 în primele 24 de ore, 454 de comentarii și 229 de distribuiri demonstrează importanța și impactul acestuia pentru Lugoj”, au transmis organizatorii evenimentului.

Evenimentul a fost mediatizat de: Actualitatea (publicație tipărită/online), Banat News (publicație online), Lugojeanul (publicație online), Lugoj Expres (publicație online), Redeșteptarea (publicație tipărită/online).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.