Dezastru găsit de comisarii ANPC, în bucătăriile unităților de almentație publică din Lugoj

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au descoperit probleme grave în bucătăriile unităților de alimentație publică din Lugoj.

În urma verificărilor făcute, sâmbătă, comisarii de la Protecția Consumatorilor au descoperit că alimentele oferite clienților erau depozitate și prelucrate în condiții mizere.

În bucătăriile controlate, era o mizerie de nedescris, plin de muște, vase nespălate, alimente expirate sau alterate, ustensile ruginite, mese jegoase, carne și ouă ținute la aproape 30 de grade.

„Imaginile pe care le vedeți sunt surprinse astăzi (sâmbătă, 3 august – n.r.), în bucătăriile mai multor locații de alimentație publică din Lugoj. Situația extrem de gravă descoperită de noi a dus la suspendarea activității acestor restaurante, la distrugerea produselor neconforme și amenzi în consecință. Vom continua controalele în tot județul Timiș, deoarece se pare că legea este total nerespectată și unii cred că ne ocupăm exclusiv de municipiul Timișoara”, a anunțat, pe Facebook, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Sorin Claudiu Susanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.