Descinderi la Lugoj. Polițiștii au percheziționat locuința unui tânăr de 17 ani acuzat de furt calificat

 Poliţiştii au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Lugoj, în vederea documentării activității infracționale a unui tânăr de 17 ani, bănuit de furt din locuință. În prezent, tânărul se află internat într-un centru educativ pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2016 – ianuarie 2017, tânărul ar fi sustras din locuința mamei sale, care era plecată din țară, mai multe bunuri (piese de mobilier, mașină de spălat vase și un cuptor electric) în valoare de aproape 7.000 de lei.

În această dimineață, în baza autorizației emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii lugojeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale și al jandarmilor, au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului, situat pe strada Ion Huniade  din Lugoj, în scopul documentării activității infracționale a celui în cauză.

În urma percheziției, polițiștii au depistat bunurile sustrase, care au fost ridicate și predate persoanei vătămate.

Tânărul a fost depistat de poliţiştii lugojeni la sfârșitul săptămânii trecute, pe numele lui  fiind dispusă de către Judecătoria Lugoj o înlocuire a măsurii educative neprivative de libertate a supravegherii pe o durată de 6 luni, cu măsura internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale  a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.