Democrația înseamnă echilibru (P)

Dragi Lugojeni,

În 2016 am candidat independent la funcția de primar. 30% din Lugojenii care s-au prezentat la urne mi-au acordat un vot de încredere. Dacă ajungeam primar eram, practic, legat de mâini și de picioare. PSD obținuse 10 mandate de consilieri din cele 19. Adică majoritatea. Au votat doar ce a vrut primarul și au respins orice inițiativă venită din partea altcuiva pe principiul că ei le știu pe toate și că, având puterea, ne pot ignora pe toți.

Am construit în anii care au urmat o echipă cât am putut de bună în cadrul PNL Lugoj. Echipa PNL este alcătuită din oameni integri, cu bun simț, competenți și cu bune intenții, dorindu-și să pună umărul la reclădirea Lugojului.

Fac apel însă, la Lugojenii care sunt de dreapta, dar care nu mă vor vota pe mine sau echipa mea, să voteze candidații Alianței USRPLUS. Colegii noștri au construit o listă cu oameni care își doresc, ca și noi toți, în mod sincer, să pună umărul la a îndrepta lucrurile în Lugoj.

La fel, pentru că Lugojenii de stânga au fost trădați efectiv, ca și noi toți, de Boldea și de PSD, fac apel la aceștia să voteze candidații Pro România. Nu vă gândiți la partide în mod special sau la liderii acestora de la Timișoara sau de la București, ci vă rog să observați că în timp ce Pro România a propus o lista de candidați tineri, serioși și implicați în viața comunității, PSD a propus aceeași listă de comuniști matusalemici, corupți până în măduva oaselor și care au distrus Lugojul în ultimii 12 ani.

Mergeți la vot, dragi Lugojeni!

Trebuie să ne despărțim pentru totdeauna de modul PSD de a face politică și administrație.

Sub nicio formă nu mai votați actuala administrație, sub nicio formă nu mai votați Boldea sau PSD!

Vă mulțumesc!

Claudiu Alexandru Buciu

 

Lugoj Expres Democrația înseamnă echilibru (P) vot PNL Lugoj echilibru echhipa PNL democrația Claudiu Alexandru Buciu alegeri

 

Comandat de P.N.L- Filiala Timiș ,Executat de Boldureanu Petrică PFA, Cod mandatar financiar 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.