Demisie din PSD Lugoj

Un membru important al PSD Lugoj a demisionat din partid.

După 18 ani de politică social-democrată, președinta organizației de femei a PSD Lugoj, Gerlinde Opriș, a părăsit partidul.

Gerlinde Opriș a renunțat la calitatea de membru PSD după ce a ocupat, prin concurs, un post în cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară din cadrul Primăriei Lugoj.

Totodată, începând cu data de 1 iunie 2022, Gerlinde Opriș a renunțat și la mandatul de consilier local.

„Suntem convinşi că lucrurile învăţate de doamna Opriş Gerlinde şi experienţa acumulată în cei 18 ani pe care i-a petrecut în cadrul PSD Lugoj, alături de cei mai buni profesionişti ai partidului, vor reprezenta un plus de valoare în noul capitol profesional pe care domnia sa îl va începe în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară din cadrul Primăriei Lugoj. Totodată, suntem bucuroşi de faptul că actuala conducere a Primăriei Municipiului Lugoj apreciază oamenii care s-au format şi au activat în cadrul organizaţiei PSD Lugoj şi că apelează la profesionalismul lor în gestionarea şi rezolvarea problemelor cu care se confruntă lugojenii, în special cele din domeniul social. Plecarea doamnei Opriş Gerlinde este o pierdere pentru partid, dar cu siguranţă va fi un câştig grozav pentru lugojeni şi pentru administraţia locală! Mulţumim Gerlinde! Mult succes!”, a transmis  PSD Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.