Demisie! Anca Micșa Oprea, city-managerul Lugojului, schimbă partidul! Nu mai crede în direcția pe care o are USR-ul

Anca Micșa Oprea, administratorul public (city-manager) al municipiului Lugoj, fostă responsabilă de politici publice în PLUS Timiș și fostă candidată la șefia USR Lugoj, a anunțat că părăsește Uniunea Salvați România (USR).

Anunțul a fost făcut, într-o emisiune de la un post de televiziune, după ce USR Lugoj (organizație condusă de Erwin Floroni) a demarat procedurile de excludere a acesteia din partid.

„Eu nu mai cred în direcția pe care are USR-ul.  Mi-am dorit foarte mult să rămân acolo și să pot să fac prin USR sau prin PLUS, la momentul respectiv, proiecte pentru Lugoj. Nu am găsit echipa cu care să pot să construiesc!”, a spus, printre altele, Anca Micșa Oprea.

După acest anunț, administratorul public al municipiului Lugoj a dezvăluit, pe pagina de Facebook, și noua sa destinație politică: partidul REPER, fondat de eurodeputații Dacian Cioloș, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache și Alin Mituța.

„Punct. Și de la capăt! Am luat notă de noul Lugoj Expres Demisie! Anca Micșa Oprea, city-managerul Lugojului, schimbă partidul! Nu mai crede în direcția pe care o are USR-ul USR Timiș USR Lugoj USR REPER PLUS Timiș demisie din USR demisie Anca Micșa Oprea administratorul public al municipiului Lugoj din sigla USR, și mi-am găsit REPER-ul! Punct”, a transmis Anca Micșa Oprea, administratorul public al municipiului Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.