Demisia sau demiterea! Primarul Claudiu Buciu nu-l mai vrea în Spitalul Municipal Lugoj pe medicul cercetat pentru luare de mită

Primarul Claudiu Buciu nu-l mai vrea în Spitalul Municipal Lugoj pe medicul care este cercetat în libertate pentru luare de mită.

Primarul Lugojului a declarat că așteaptă demisia medicului, iar dacă nu o va primi, va căuta orice modalitate legală pentru demiterea acestuia.

„Dacă domnul medic nu-și va da demisia din cadrul spitalului, căutăm soluții să-l demitem. Eu nu tolerez astfel de comportamente. Nu mă interesează nici prezumția de nevinovăție în cazul dânsului și nici în alte cazuri. Atunci când asupra ta, ca medic, planează astfel de suspiciuni și fapte, nu mai ai ce să cauți în sistemul public. Poți să te suspenzi  până la rezolvarea cazului sau să faci altceva.

Nu încurajez, sub nicio formă, astfel de practici. Îi rog pe toți medici din spital să înțeleagă că în fața dânșilor vin de multe ori pacienți care nu au bani de mâncare și nu au de unde să mai scoată din buzunar niciun ban pentru tratamentul medical. Vreau să-i rog – și în niciun caz nu vorbim de condiționarea actului medical – să refuze chiar și atunci când un pacient dorește să le ofere ceva. Să refuze în mod elegant și să explice că veniturile pe care le au în prezent sunt suficiente și ei își fac datoria indiferent dacă primesc ceva sau nu.

Există foarte mulți medici de bună credință care își fac datoria fără să accepte cel mai mic dar. Dar, din păcate, mai avem și cazuri de genul acesta. Eu aștept demisia acestui domn doctor. Dacă nu o să o primim, o să căutăm orice modalitate legală ca să-l dăm afară din spital”, spune primarul Lugojului.

3 comentarii la „Demisia sau demiterea! Primarul Claudiu Buciu nu-l mai vrea în Spitalul Municipal Lugoj pe medicul cercetat pentru luare de mită

  • 24 martie 2021 la 18:29
    Permalink

    De ce nu sunt vazuti si alti medici care chiar asteapta mita?!? Mai mult de cat atat nici nu se uita la pacient daca nu ii se baga „ceva” in buzunar!

    Răspunde
    • 24 martie 2021 la 20:40
      Permalink

      Așa este ! Îți dau dreptate ! La găsit pe el , toți fac așa ! Medicul asta chiar este un doctor foarte bun , haideți sa îl susținem pentru noi , pentru sănătatea copiilor noștri care sau născut cu ajutorul lui.

      Răspunde
  • 24 martie 2021 la 19:55
    Permalink

    Domnule Primar ! Faceți cercetări in tot spitalul ca in acel spital numai așa se merge! Nu este devină medicul care ia , devină sunt pacienți care dau nimeni nu le cere bani pentru serviciile oferite , nu cred ca niciodată nu ați dat un ban la medic , pana și in străinătate Germania și alte tari tot așa se face. Acest doctor pur și simplu nu a greșit cu nimic , in loc sa păstram medici buni și capabili sa ajute, sa ofere servici sigure și bune , îi dați afara și le cereți demisia . Nu este singurul medic care ia o mică atenție , toți pana și cei din partidul tău fac asta . Nu te mai crede tu atât de corect. Fa ceea ce trebuie in Lugojul ăla ca pana acum nimic nu ai făcut. Medicul asta nu trebuie sa plece din acel spital , este un doctor foarte bun și a ajutat foarte multe paciente.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.