Delia cântă, în această seară, în Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului. Duminică vor fi spectacole folclorice

Lugojenii pot petrece și în acest weekend în Parcului Crăciunului de la Muzeul Satului, din Timișoara, unde, în această seară, de la ora 20.00, va susține un concert Delia, în cadrul unui eveniment deschis de DJ Victor Stan și un impresionant spectacol de lasere.

Intrarea este gratuită, accesul fiind liber pentru persoanele vaccinate cu schema completă, cele trecute prin boală sau cele care prezintă o adeverință care atestă rezultatul negativ pentru Covid-19. După relaxarea restricțiilor, publicul a câștigat timp alături de cei dragi, Parcul Crăciunului urmând a se închide la ora 22.00.

Sâmbătă, pe lângă concertul Deliei, publicul este invitat la o petrecere Bipolar la Ponton Lounge și la un „fire show”, un spectacol inedit de jonglerii cu foc. Copiii sunt așteptați cu teatru de păpuși, ateliere și personaje de poveste.

Duminică, accentul va fi pus pe folclor, cu reprezentații de excepție ale ansamblurilor invitate la scena principală și demonstrații culinare gratuite în curtea căsuței care găzduiește Ignatul. Mirosul de pâine pe vatră de la atelierul de preparat pâinea la cuptor va întregi atmosfera și va îmbia pofticioșii să guste câte o bucățică.

Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Crăciunului este o sărbătoare a comunității timișene la care își aduc aportul șase instituții de cultură: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, împreună cu Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”. În eveniment este implicată și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, alături de Centrul Multifuncțional Bastion și Biroul de Cultură al Consiliului Județean Timiș.

Parcul Crăciunului este deschis de marți până duminică, între orele 11.00 – 22.00, în perioada 4 – 23 decembrie 2021, mai puțin în zilele de luni. Aleea comercianților este deschisă de la ora 17:00 în timpul săptămânii și de la ora 15:00, sâmbăta și duminica. Patinoarul, caruselul și trenulețul sunt gratuite și accesibile de marți până duminică, între orele 11:00 – 21:00.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe www.parculcraciunului.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.