Delegație din Italia, la Primăria Lugoj

O delegație din Italia, parteneră într-un proiect Erasmus împreună cu Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, a avut o întrevedere, la Primăria Lugoj, cu primarul Francisc Boldea.

Din delegație au făcut parte prof. Ranieri Immacolata – coordonatorul proiectului, și prof.  Chianese Pasqualina – membru în comisia de coordonare a proiectului de la Istituto Statale di Istruzione Superiore San Giuseppe Vesuviano – Napoli.

Proiectul este intitulat „BE GREEN BE SMART AND BUILD UP YOUR FUTURE”  și are ca temă principală reciclarea deșeurilor electice și electronice.

Oaspeții au fost primiți de primarul Francisc Boldea, care le-a adresat urări de bun venit și a făcut o succintă prezentare a municipiului Lugoj. Edilul șef a avut cuvinte de apreciere pentru participanții la acest proiect european care creează punți de legătură între elevii și cadrele didactice din cele două țări.

Delegația a fost însoțită de coordonatorii proiectului de la  Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj: prof. Pop Marcela, director adjunct, și prof. Gheleșian Silvia, coordonator proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.