Daruri de la Clubul Rotary: Ghiozdanul pentru școală

Douăzeci de elevi din clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială „Anişoara Odeanu” din Lugoj, care susțin cursurile la fosta Școală nr.  1, au primit, din partea Clubului Rotary Lugoj, la început de an școlar, câte un ghiozdan complet echipat, în cadrul acțiunii „Ghiozdanul pentru şcoală”.

Proiectul „Ghiozdanul pentru şcoală” a fost început în anul 2012 și de atunci, la fiecare început de an școlar, Clubul Rotary Lugoj donează ghiozdane complet echipate copiilor proveniți din familii cu posibilități materiale mai modeste, pentru a le facilita accesul la învățământ.

„Clubul Rotary Lugoj se află la cea de-a opta ediție a proiectului <Ghiozdanul pentru şcoală>, prin care donăm ghiozdane și rechizite școlare copiilor din familii cu situații financiare mai reduse. Anul acesta am donat 20 de ghiozdane, opt pentru fete și 12 pentru băieți, copiilor din clasa pregătitoare a Școlii Gimnaziale Nr. 6 Anișoara Odeanu, care susțin orele la fosta Școală nr. 1. Cele 20 de ghiozdane au conținut, fiecare, câte un penar complet echipat cu culori, carioci, ascuțitoare, gumă, liniar, două stilouri cu bilă, bloc de desen, acuarele cu pensulă, socotitoare, patru caiete și o carte de colorat. Sperăm ca prin această donație să motivăm copiii să se prezinte la școală cu mai mare drag. Având rechizite noi, ghiozdane noi, nu se vor simți, poațe, excluși față de alți copii ai căror părinți poate le cumpără anual câte un ghiozdan nou. Totodată, le arătăm că există mai multe persoane cărora le pasă de educația lor”, a declarat Paul-Bernard Gașpar, președintele Clubului Rotary Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.