Dar din Dar! Campanie în sprijinul familiilor aflate în situații dificile

Asociația Acasă în Banat vine, de trei ani, în sprijinul familiilor aflate în situații dificile, prin campania de colectare de fonduri și alimente “Dar din Dar”.

Până acum, în cadrul acestei campanii, peste 1.000 de familii din peste 100 de localități din Banat au primit un ajutor.

„În fiecare an oferim nu doar alimente, ci și bucurie și speranță pentru că multor oameni singuri le călcăm pragul, îi ascultăm, le spunem o vorbă bună. Mergem în sate mai greu accesibile din Timiș și Caraș Severin și ajungem la oameni care chiar au nevoie, la bătrâni abandonați sau la copii care se bucură de o bucată de ciocolată în prag de Crăciun. Dar din dar e o campanie de suflet, pentru că le arătăm multor oameni și familii că nu au fost uitați, că vrem să aibă o masă puțin mai bogată, de sărbători”, spune Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei: “Dar din Dar” sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să susțină campania o pot face prin sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.

Voluntarii asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, fructe, cartofi, dar și produse de igienă și câteva dulciuri.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com.

  • Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
  • Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
  • SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut: 0748918091
  • PayPal: acasainbanat@gmail.com

 

Lugoj Expres Dar din Dar! Campanie în sprijinul familiilor aflate în situații dificile sponsorizări fonduri donații dar din dar campanie alimente Acasă în Banat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.