Curățenia de primăvară continuă la Lugoj. Vezi unde acționează echipele Salprest

Cea de-a doua etapă a acţiunii „Curăţenia de primăvară”, organizată de Primăria Lugoj împreună cu societatea „Salprest”, va avea loc sâmbătă, 1 aprilie. Acţiunea se va desfăşura în Lugojul Român (jumătatea oraşului situată pe malul drept al râului Timiş).

În cadrul acestei acțiuni, utilajele specializate vor colecta deşeurile depuse în faţa caselor de către cetăţeni, dar şi în punctele de colectare aparţinând cetăţenilor care locuiesc la blocuri. Acolo unde aceste puncte au fost desfiinţate se vor depune deşeurile lângă containerele pentru colectarea selectivă a cartonului sau pe vechiul amplasament pentru colectarea gunoiului menajer.

Activitatea de colectare va începe dimineaţa, la orele 7:30. Vor fi adunate deşeurile vegetale (resturi provenite din tăierea pomilor, a viţei de vie), obiectele de uz casnic scoase din folosinţă, mobilierul degradat sau de prisos în gospodărie, obiectele sanitare degradate, precum şi alte deşeuri din gospodăriile populaţiei. În paralel, se vor colecta şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice.

Pentru ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice se vor face comenzi telefonice în zilele premergătoare acţiunii, la numărul 0256-352834 (între orele 7 şi 15).

În cadrul acţiunii „Curăţenia de primăvară” nu se va aduna gunoiul menajer şi nici resturile provenite din construcţii.

În cadrul primei etape a acţiunii, angajaţii societăţii lugojene de salubrizare au adunat 675 de metri cubi de deşeuri vegetale, 32 de metri cubi de obiecte din lemn și plastic de mobilier dezafectat, precum și 450 de kilograme de echipamente electrice și electronice defecte din Lugojul German, jumătatea municipiului situată pe malul stâng al râului Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.