Cupa „Valentin Dorca”, la tenis de masă

Cea de-a X-a ediţie a Cupei „Valentin Dorca”, la tenis de masă, va avea loc duminică, 21 iulie, la Sala de sport „Lavinia  Miloşovici” din Lugoj.

Competiţia, organizată de sportivul lugojean Valentin Dorca, în parteneriat cu Clubului Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton’93”, Clubul Sportiv Municipal şi Primăria Lugoj, va reuni pasionaţi ai tenisului de masă, amatori şi profesionişti, din toate colțurile țării.

Întrecerea se va desfășura pe trei categorii: copii, amatori, elite.

La categoria Elite vor participa jucătorii legitimați, activi sau inactivi (nu mai mult de 5 ani), alături de primii 50 de sportivi din clasamentul Amatour la zi și de concurenții calificați de la categoriile Amatori (primii patru clasați) și Copii (primii patru clasați).

Taxa de participare este de 5 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, iar persoanele cu dizabilități se pot înscrie gratuit.

Câştigătorii vor fi recompensaţi cu diplome, medalii, cupe și materiale sportive. Se vor acorda și două premii speciale: ”Cel mai mic participant” și ”Fair play”.

Întrecerile la categoriile Copii și Amatori vor începe la ora 10 (înscrierea și validarea concurenților – orele 9:00-9:30), iar la categoria Elite, la ora 15 (înscriere și validare – orele 14:30-15:00).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.