Cupa României la automobilism: Cupa VTM Timiș – Nădrag 2019

O nouă competiție automobilistică pe traseu montan va avea loc sâmbătă, 13 iulie, la Nădrag: Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2019”.

Competiția de viteză pe traseu montan se va desfășura în cadrul ediției a VI-a a Cupei României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2019” și este organizată de Auto Club Rally Timiș, împreună cu A.C.R. Timiș și Comisia de Automobilism și Karting Timiș.

Regalul automobilistic se ve desfășura pe Drumul Județean 681 Nădrag-Fârdea, pe un traseu în lungime de 3 kilometri.

După cum au anunțat organizatorii, noutatea întrecerii, în premieră mondială, la viteză pe traseu montan, este participarea camioanelor.

În funcție de numărul concurenților și a condițiile atmosferice, regulamentul de concurs s-ar putea modifica cu șase urcări, în loc de patru. Se vor adăuga o cursă de recunoaștere și una de cronometrare.

Sâmbătă dimineața, la ora 8, se va deschide parcul tehnic, urmând ca între 8.30 și 9.30 să se efectueze verificările tehnice.

Startul primului concurent în manșa de recunoaștere este programat la ora 10:01, iar în manșa de antrenamente cronometrate la ora 11:01. Cele două manșe de concurs vor debuta la orele 12:00 și la 13:00.

Pentru ca spectatorii să le poată admira de aproape, organizatorii au programat o defilare a mașinilor de concurs, prin Nădrag, la ora 14, apoi, de la ora 14.30, mașinile vor fi expuse pentru a fi admirate.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 15, în centrul Nădragului.

În ziua 13 iulie, între orele 8 și 16, circulația va fi închisă pe DJ 681, de la intersecția cu DJ 681B, pe o distanță de 3,5 kilometri spre satul Hăuzești.

Lugoj Expres Cupa României la automobilism: Cupa VTM Timiș - Nădrag 2019 VTM Timiș-Nădrag 2019 raliu Nădrag DJ 681 Cupa României competiție circulație închisă automobilism Auto Club Rally Timiș ACR Timiș ACR - CNAK Timiș 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.