Cupa României la Automobilism ACR – CNAK Timiș 2016, la Nădrag

Peste 50 de concurenți din județele Timiș, Caraș-Severin, Arad, Alba, Prahova, Hunedoara, Bihor și Satu Mare sunt așteptați să participe sâmbătă, 15 octombrie, Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2016”, o competiție de viteză pe traseu montan desfășurată în cadrul celei de a treia ediții a Cupei României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2016”.

Competiția, organizată de Auto Club Rally Timiș, împreună cu A.C.R. Timiș și Comisia de Automobilism și Karting Timiș, va avea loc la Nădrag, pe un traseu în lungime de 3 kilometri, pe DJ 681 Nădrag-Fârdea.

Concursul se va desfășura pe șase categorii: debutanți, juniori, Clasa M, Clasa 1, Clasa 2 și Clasa 3, în funcție de capacitatea cilindrică și vârstă.

Sâmbătă dimineața, la ora 8, se va deschide parcul tehnic, urmând ca între 8.30 și 9.30 să se efectueze verificările tehnice, startul primului concurent fiind programat pentru ora 10. În total vor fi patru manșe: o manșă de recunoaștere (startul la ora 10.01), o manșă de antrenamente cronometrate (start la ora 11.01) și două manșe de concurs (starturi la orele 12.00 și 13.00).

Pentru ca spectatorii să le poată admira de aproape, organizatorii au programat o defilare a mașinilor de concurs, prin Nădrag, la ora 14, apoi, de la ora 14.15, urmând ca mașinile să fie expuse.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 15, în centrul Nădragului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.