Cupa Mondial 2018. Curse de alergare pentru susținerea micilor gimnaști de la CSȘ Lugoj

Cea de-a doua ediție a concursului de alergare dotat cu „Cupa Mondial” va avea loc duminică, 10 iunie, și include patru curse de alergări pe diferite distanțe, una pentru copii și trei pentru adulți.

Manifestarea, organizată de firma Mondial, are ca obiectiv promovarea  mișcării și a unui stil de viață sănătos în rândul lugojenilor. De asemenea, organizatorii au conferit evenimentului și un caracter caritabil, fondurile strânse din taxele de înscriere urmând să fie folosite pentru a susține valorile locale și oamenii talentați și bine pregătiți din Lugoj.

Anul acesta, fondurile adunate vor merge către echipa de gimnastică juniori a Clubului Sportiv Școlar Lugoj, care s-a remarcat prin rezultate excelente dobândite de-a lungul mai multor ani, iar recent, micii gimnaști lugojeni au obținut, la Campionatul Național pentru juniori, patru medalii de aur, patru de argint și trei de bronz. Rezultate care nu au trecut neremarcate, iar cei de la Mondial au ales să aducă un omagiu excelenței în activitatea micilor sportivi.

Evenimentul va cuprinde:

  • trei curse pentru adulți  – cursă începători (de 4 km), cursă intermediari (de 14,6 km) și semimaraton (de 21,9 km), care se vor desfășura simultan, al căror start se va da, la ora 09:00;
  • o cursă pentru copii, cu startul la ora 12:00 (starturi decalate pe grupe de vârstă).

Încălzirea concurenților va fi asigurată de PowerGym Lugoj cu 10 minute înainte de începerea efectivă a curselor.

Participanții care se vor clasa pe primele trei locuri la cursele pentru adulți vor avea parte de premii în valoare de 3600 de euro.

Lugoj Expres Cupa Mondial 2018. Curse de alergare pentru susținerea micilor gimnaști de la CSȘ Lugoj semimaraton mișcare gimnastică eveniment Cupa Mondial CSȘ Lugoj alergare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.