Cupa „Ana Lugojana”, tradiționala competiție a persoanelor cu handicap, are nevoie de sprijin financiar

Cea de-a XXIII-a ediție a Cupei „Ana Lugojana”, una dintre cele mai importante manifestări sportive ale persoanelor cu handicap, va avea loc în perioada 18-21 iulie.

Competiţia va reuni sportivi cu handicap locomotor din România și Ungaria, care vor concura la: tenis de masă, atletism, șah şi daarts.

Pentru desfășurarea în bune condiții și a acestei ediții, Clubului Maraton’93 Lugoj, organizatorul competiției, are nevoie de ajutor.

„Anul acesta, competiția va reuni în jur de 90 de sportivi cu dizabilități, antrenori și însoțitori, de la 10 cluburi din România și două cluburi din Ungaria. Pentru a desfășura în bune condiții și această ediție, avem nevoie de sprijin financiar pentru cheltuielile de cazare, masă, transport, premiere, echipament sportiv, arbitraj, organizare etc. Dacă doriți să ne fiți parteneri în organizarea acestui eveniment important pentru Lugoj și pentru persoanele cu dizabilități din România, avem nevoie de bani, produse și voluntari. Ajutorul dumneavoastră, oricât de mic, ne bucură și este de mare folos!”, a transmis Dorina Vărgatu, preşedinta Clubului Maraton’93 Lugoj.

Cei care doresc să ajute, pot vira sume în contul Clubului sportiv Maraton’93 Lugoj, pe baza contractului de sponsorizare. Contul IBAN este: RO42RNCB0252007378760001, deschis la B.C.R. sucursala Lugoj.

Pentru relații suplimentare, plata în numerar sau ridicarea produselor, puteți contacta reprezentanții Clubului Maraton’93 Lugoj prin e-mail – clubulmaraton93@gmail.com, sau la telefon 0722.379665 (persoană de contact – Vărgatu Dorina).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.