Cupa „Ana Lugojana” – ediția a XXII-a

Municipiul Lugoj va găzdui, în perioada 11-14 octombrie, cea de-a XXII-a ediţie a tradiţionalei manifestări sportive internaţionale pentru persoanele cu dizabilități, Cupa „Ana Lugojana”.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton’93” Lugoj în colaborare cu Primăria Lugoj şi având ca parteneri Colegiul Național „Coriolan Brediceanu”, Space Bowling Lugoj, Rotary Club Lugoj și Clubul Lions „Ana Lugojana” Lugoj.

La ediţia din acest an s-au înscris 103 participanți, de la trei cluburi ale persoanelor cu dizabilităţi din Ungaria şi 12 cluburi din România.

Joi, 12 octombrie, de la ora 10,30, la Stadionul Municipal se vor desfășura probele la atletism (100m, aruncarea cu sulița, aruncarea  greutății), iar de la ora 15,30 probele de șah, darts și bowling, la Space Bowling Lugoj.

Vineri, 13 octombrie, de la ora 9,30, la Sala de sport „Lavinia Miloşovici” vor avea loc întrecerile la tenis de masă (individual, echipe și open), iar de la ora 17,30 va fi festivitatea de premiere.

„Clubul Sportiv al Handicapatilor fizic „Maraton’93” Lugoj apelează la sprijinul firmelor și a lugojenilor pentru a desfășura în bune condiții acest eveniment tradițional în municipiul Lugoj. Pentru cei care doresc să sprijine financiar acest eveniment, donațiile sau sponsorizările pot fi făcute în contul RO42RNCB0252007375780001. Orice sumă ne este de folos. Cei care doresc să se implice ca voluntari (arbitrii la tenis de masă, copii de mingi, ajutor pentru persoane în fotoliu rulant la urcat și coborât din autobus, gară, hotel etc.) pot să ne contacteze pentru a se implica în organizarea acestui eveniment”, a anunțat Dorina Vărgatu, care poate fi contactată la telefon 0722.379.665.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.