Cu viața mea apăr viața! Echipa Liceului „Traian Vuia” din Făget, calificată la faza națională

Echipa Liceului Teoretic “Traian Vuia” din Făget va reprezenta județului Timiș la faza națională a Concursului de protecție civilă “Cu viața mea apăr viața”, categoria liceu.

La etapa interjudețeană a concursului, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în județul Caraș-Severin, echipele Liceului Teoretic “Traian Vuia” din Făget s-au clasat pe primul loc la categoria liceu și pe locul doi la categoria gimnaziu.

Competiția, având  caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, a reunit echipaje de gimnaziu și de liceu din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin, clasamentul final fiind:

Categoria liceu:

  • locul I – Liceul Teoretic “Traian Vuia” Făget (Timiș),
  • locul II – Liceul Teoretic “Eftimie Murgu” Bozovici (Caraș-Severin),
  • locul III – Liceul Teoretic Pîncota (Arad).

Categoria gimnaziu:

  • locul I – Școala Gimnazială Tîrnova (Caraș-Severin),
  • locul II – Liceul Teoretic “Traian Vuia” Făget (Timiș),
  • locul III – Liceul Teoretic Pîncota (Arad).

Din echipa Liceului Teoretic “Traian Vuia” din Făget a făcut parte și eleva Amalia Andrașoni, care este un activ voluntar în cadrul ISU Timiș.

“Cu bucurie vă anunțăm că la categoria licee, acest concurs a fost câștigat de echipa Liceului Teoretic “Traian Vuia” din Făget, astfel echipa din județul nostru calificându-se la etapa națională. Suntem foarte mândri că această echipă ne-a reprezentat cu succes! Mai mult, suntem mândri de eleva Amalia Andrașoni, care este un activ voluntar în cadrul ISU Timiș și care participă de nu mai puțin de 5 ani la aceste concursuri! Felicitări, Amalia, pentru pasiunea și dedicarea ta în salvarea vieților omenești! Suntem foarte mândri că ai ales să faci parte din echipa noastră! Felicitări echipei Liceului Teoretic “Traian Vuia” Făget pentru această frumoasă realizare și mult succes la etapa națională!”, a transmis ISU Timiș.

(Foto: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.