CSM Lugoj, tot mai aproape de play-off. A câștigat un punct și cu CSM Târgoviște

Voleibalistele de la CSM Lugoj rămân și după penultima etapă a sezonului regulat pe locul 6 în clasamentul Diviziei A1, cu două puncte mai mult decât Dinamo, ocupanta locului 7.

Ambele formații au încheiat runda a 17-a cu o înfrângere. CSM Lugoj a cedat cu 2-3 (26-24, 25-17, 15-25, 22-25, 7-15) în întâlnirea de pe teren propriu cu CSM Târgoviște, iar Dinamo a pierdut, tot cu 2-3, în jocul disputat în deplasare cu Penicilina Iași.

În urma acestor rezultate, CSM Lugoj este foarte aproape de calificarea în play-off, având în vedere că în ultima etapă va juca, în deplasare, cu ultima clasată, Medicina Tg. Mureș, iar Dinamo va întâlni, pe teren propriu, pe Știința Bacău (locul 3, la egalitate de puncte cu Agroland Timișoara).

În partida cu CSM Târgoviște, formația din Lugoj a început bine jocul șiși-a adjudecat primele două seturi, după care, însă, echipa din Târgoviște a revenit și s-a impus în tie-breack. În acest joc, cele mai multe puncte pentru CSM Lugoj au fost realizate de Nina Jakic (17 puncte), Svitlana Shvanska (15), Aleksandra Cveticanin (13) și Gabriela Bălae (13).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.