CSM Lugoj, în primele șase echipe feminine de volei din România

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor evolua în faza a doua a Diviziei A1 de volei feminin în prima grupă valorică.

După trei victorii consecutive în ultimele meciuri din sezonul regulat – 3-2 cu Știința Bacău, 3-2 la Tg. Mureș și 3-0 cu CSU Galați – formația lugojeană (aflată în cel de-al șaptelea sezon consecutiv în prima ligă feminină de volei) a reușit să termine prima parte a campionatului pe poziția a șasea și să se califice în grupa formațiilor care se vor lupta pentru titlul național și participarea în cupele europene.

CSM Lugoj a încheiat sezonul regulat cu 31 de puncte (setaveraj 39:44), cu două puncte mai mult decât Unic Piatra Neamț și ACS Penicilina Iași, formații care în ultima rundă nu au reușit să obțină niciun punct în confruntările cu CSM București, respectiv Dinamo București.

În prima grupă valorică a voleiului feminin românesc vor evolua: CS Volei Alba Blaj, CSM București, CSM Târgoviște, Știința Bacău, Dinamo București și CSM Lugoj.

CSM Lugoj a obținut această performanță cu un lot format din voleibalistele Lorena Ciocian, Natalia Preda, Ionela Canea, Krista DeGeest, Gabriela Bălae, Ramona Rus, Alexandra Warren, Olga Krasteva, Daiana Roman, Adriana Rotaru, Noemi Csillag, Arina Ivașcu, Denisa Jucu, Alexandra Panțiru, Georgiana Popa, Rossana Nistor și Bianca Albăstroiu, pregătit de antrenorii Valerijan Luka, Ugljesa Segrt și Vasile Canea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.