CSM Lugoj a câștigat cea de-a treia medalie de argint la Cupa Balcanică

O nouă performanță pentru sportul lugojean! Formația de volei feminin a CSM Lugoj a câștigat, la Gjilan, în Kosovo, cea de-a treia medalie de argint la Cupa Balcanică (BVA Cup), după medaliile obținute în 2011 (la Bursa, în Turcia) și 2013 (la Lugoj).

La ediția 2018 a Cupei Balcanice, CSM Lugoj a învins cu 3-0 (25-21, 25-12, 25-14) formația gazdă, KV Drita Gjilan, fiind învinsă, în finala turneului, de formația turcă Beșiktaș Istanbul, cu 3-0 (25-13, 25-19, 25-19).

CSM Lugoj a obținut pe lângă trofeul pentru locul doi și două titluri individuale: Diana Balintoni a fost desemnată cel mai bun ridicător, iar Nina Kocic – cel mai bun universal.

„Atât s-a putut, după nici 30 de zile de pregatire, în fața unei echipe cu un buget de 8 milioane de euro, Besiktas Istanbul. A fost un joc reușit în multe momente, ceea ce ne dă sperante pentru un sezon din nou foarte bun”, au transmis reprezentanții formației lugojene.

Pentru CSM Lugoj au evoluat: Diana Balintoni, Nina Kocic, Nina Jakic, Daiana Roman, Elena Babic, Ivana Dinic, Katarina Vukomanovic (libero), Bianca Albastroiu, Alexandra Cauc și Georgiana Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.