CSM Lugoj a ratat, în „setul de aur”, calificarea în semifinalele Cupei României

Voleibalistele de la CSM Lugoj au ratat calificarea în semifinalele Cupei României, după ce au câștigat primul joc cu Dinamo București cu 3-0.

În partida retur, de la București, CSM Lugoj a cedat cu 1-3 (25-23, 15–25, 19-25, 21-25).

Voleibalistele din Lugoj au câștigat primul set și mai aveau nevoie doar de unul pentru a obține calificarea, dar Dinamo s-a mobilizat și a câștigat următoarele seturi, iar în „setul de aur” formația bucureșteană s-a impus cu 15-9, obținând calificarea în semifinalele Cupei României.

Astfel, cu un lot confruntat cu multe accidentări, CSM Lugoj a pierdut cel de-al treilea joc în 10 zile.

„Ratăm un nou obiectiv în setul de aur, după un meci în care jucătoarele de bază s-au întrecut în greșeli, astfel că era greu de obținut mai mult. O perioadă slabă a echipei noastre, cu al treilea joc pierdut în ultimele 10 zile, pe fondul accidentărilor și lipsei de soluții pe bancă. Indiferent de ce va fi, mergem mai departe și la un moment dat revenim mai puternici. Până atunci, când cu bucurii, când cu frustrări, strângem rândurile și rămânem împreună…”, au transmis reprezentanții CSM Lugoj – volei.

În semifinalele Cupei României la volei feminin s-au calificat: Dinamo București, CSM Alba Blaj, Rapid București și CSM Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.