Cristi Vecerdea – Criv – laureat cu Marele Premiu la Salonul Internațional de Caricatură de la Vaslui

Cunoscutul caricaturist lugojean Cristi Vecerdea – Criv a obținut cel de-al 75-lea premiu din carieră la Salonul Internațional de Caricatură din cadrul ediției a XXV-a a Festivalului Internațional al Umorului „Constantin Tănase”, care se desfășoară în aceste zile la Vaslui.

După ce în 2016 a fost recompensat cu Premiul al III-lea, la ediția din acest an caricaturistul lugojean a obținut Marele Premiu, cu un desen reprezentându-l pe Regele Ferdinand Întregitorul îmbinând culorile drapelului național pe conturul României Mari.

Tema ediției din acest an a Salonului Internațional de Caricatură a fost „România 100”, evenimentul reunind nume sonore ale caricaturii româneşti.

Festivalul care poartă numele marelui artist al teatrului românesc de revistă are mai multe secțiuni: literatură umoristică (proză și epigrame), grupuri satirice, teatru umoristic, artă fotografică, salon internațional de caricatură  (cu grafică satirică și portrete-șarjă), iar la unele ediții s-a impus și o secțiune specială pentru videoclipuri.

Lugoj Expres Cristi Vecerdea - Criv - laureat cu Marele Premiu la Salonul Internațional de Caricatură de la Vaslui Vaslui Salonul Internațional de Caricatură premiu marele premiu Lugoj Festivalul „Constantin Tănase” Criv Cristi Vecerdea caricaturistul lugojean caricatură

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.