Corul de Cameră „Cantus Redivivus”, concert în Catedrala Greco-Catolică din Lugoj

Corul de Cameră „Cantus Redivivus”, condus de prof. dr. Emanuel Pecingină, maestru-corepetitor la Corul „Madrigal–Marin Constantin”, va susține un concert coral de muzică sacră în Catedrala Greco-Catolică “Pogorârea Sfântului Spirit” din Lugoj.

Evenimentul muzical va avea loc vineri, 2 iulie, de la ora 19, și este organizat de către Episcopia Greco-Catolică de Lugoj în colaborare cu Asociaţia culturală Kratima.

Repertoriul este compus din lucrări corale de muzică sacră românească şi străină.

Corul „Cantus Redivivus” a luat naștere în anul 2015, cu ocazia organizării primei ediții a cursului de măiestrie de cânt și dirijat coral, condus de maestrul Emanuel Pecingină, în cadrul Festivalului „Zilele muzicii la Oravița”. Membrii corului sunt elevi, studenți, profesori, teologi, preoți, cântăreți de biserică sau simpli pasionați de cântul coral.

 

Lugoj Expres Corul de Cameră "Cantus Redivivus", concert în Catedrala Greco-Catolică din Lugoj muzică sacră Lugoj Episcopia Greco-Catolică Lugoj Corul de Cameră Cantus Redivivus corul de cameră concert Lugoj concert coral Catedrala Greco-Catolică Lugoj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.