Corul de Cameră „Cantus Redivivus”, concert de colinde în Catedrala Greco-Catolică „Pogorârea Sfântului Spirit”

Corul de Cameră „Cantus Redivivus”, condus de prof. dr. Emanuel Pecingină, maestru corepetitor la Corul „Madrigal–Marin Constantin”, va susține vineri, 31 decembrie 2021, cu începere de la ora 15.00, un concert de colinde tradiţionale româneşti în Catedrala Greco-Catolică „Pogorârea Sfântului Spirit” din Lugoj.

Evenimentul este organizat de către Episcopia Greco-Catolică Lugoj şi Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” Timişoara, iar intrarea este liberă.

Corul „Cantus Redivivus” a luat naștere în anul 2015 cu ocazia organizării primei ediții a cursului de măiestrie de cânt și dirijat coral, condus de maestrul Emanuel Pecingină, în cadrul Festivalului „Zilele muzicii la Oravița”.

Membrii corului sunt elevi, studenți, profesori, teologi, preoți, cântăreți de biserică sau simpli pasionați de cântul coral.

Lugoj Expres Corul de Cameră „Cantus Redivivus”, concert de colinde în Catedrala Greco-Catolică „Pogorârea Sfântului Spirit” Emanuel Pecingină Corul de Cameră Cantus Redivivus concert de colinde colinde tradiționale românești Catedrala Greco-Catolică „Pogorârea Sfântului Spirit” Catedrala Greco-Catolic[ Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.