Corigenți la deszăpezire! Primăriile din Lugoj și Timișoara, amendate de Poliția Rutieră

Lipsa de reacție a autorităților din Lugoj și Timișoara, care nu au curățat drumurile de zăpadă, a fost sancționată.

Polițiștii au decis să amendeze Primăriile din Lugoj și din Timișoara, conduse de Francisc Boldea (PSD) și Nicolae Robu (PNL). Amenda este însă una mai mult simbolică: 3.045 de lei.

„Având în vedere starea drumurilor din Municipiul Timișoara și Municipiul Lugoj din acest moment, după ninsorile abundente care au avut loc în urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul I.P.J. Timiș, având în vedere numeroasele semnalări privind starea drumurilor, au făcut o evaluare a stadiului de deszăpezire a acestora.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că atât pe arterele principale de pe raza municipilor și orașelor, cât și pe drumurile naționale și județene se poate circula în condiții normale, însă pe străzile secundare, având în vedere stratul de polei care s-a format din cauza nedeszăpeziri totale sau parțiale, ne confruntăm cu situații dificile, fapt ce îngreunează circulația și fluența traficului.

În urma acestor constatări, polițiștii Serviciului Rutier au luat măsura sancționării administratorilor drumurilor din Municipiul Timișoara și Municipiul Lugoj pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, cu suma de 3.045 lei conform O.U.G.195/2002 art.105 pct.28, în vederea remedierii acestor probleme în cel mai scurt timp posibil”, a anunțat IPJ Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.