Copiii din Lugoj, sărbătoriți de ziua lor. Trei ore de distracție în Parcul „George Enescu”

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită cu o zi mai devreme, la Lugoj. Astfel, miercuri, 31 mai, între orele 11 și 14, Parcul „George Enescu” se va transforma într-un spaţiu al distracţiei cu numeroase provocări şi surprize pentru cei mai mici locuitori ai urbei.

Aproximativ 300 de elevi, profesori şi voluntari reprezentanţi ai mai multor instituţii şi asociații care au ca activitate principală educația non formală (Smart Kreativ, FOA, „Educația fereastră spre viitor”, ProBaschet, Centrul Educativ Socio Sanitar „Sf. Ioana Antida”, After School Margina, TipTop Timișoara) sunt pregătiţi să ofere câteva ore de distracţie, energie şi talent cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Pe aleile parcului sau la umbra arborilor vor fi răspândite mai multe ateliere la care copiii sunt așteptați să participe activ: pictură pe față, desene pe asfalt, jocuri sportive, dans și aerobic, micii meșteri, ateliere muzicale, experimente științifice, teatru de păpuși, ateliere de creație artistică, trasee aplicate.

Timp de o oră copii vor avea ocazia să se distreze cu animatorul Nini, sau să fie fascinați de numerele de magie pentru copii ale magicianului Ovidiu.

Nu vor lipsi reprezentații de dans modern, dansuri populare, mini recitaluri de muzică ușoară și populară toate reunite în cadrul unui spectacol artistic.

Invitații speciali din acest an sunt „Mako Jump” un grup de copii din Mako câștigători a numeroase premii la concursurile de sărit coarda.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei și al Consiliului Local Lugoj.

Jocurile din lemn au fost realizate de către Clubul Copiilor iar materialul lemnos a fost oferit de către firma Luel Procust.

Lugoj Expres Copiii din Lugoj, sărbătoriți de ziua lor. Trei ore de distracție în Parcul "George Enescu" Ziua Copilului sărbătoriți Parcul George Enescu distracție copiii din Lugoj

Lugoj Expres Copiii din Lugoj, sărbătoriți de ziua lor. Trei ore de distracție în Parcul "George Enescu" Ziua Copilului sărbătoriți Parcul George Enescu distracție copiii din Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.