Control judiciar pentru un tânăr care a fost prins, de două ori, beat la volan și fără permis

Un tânăr, de 27 de ani, din Lugoj, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost depistat, de două ori în trei zile, beat la volan și fără permis de conducere.

În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 01:50, polițiștii timișeni au oprit pentru control, în municipiul Lugoj, un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Pe numele  tânărului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în data de 13 iunie a.c., în jurul orei 19:30, tânărul a mai fost depistat de către polițiștii Biroului Rutier Lugoj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Herendeștiului, din municipiul Lugoj, fără a deține permis de conducere, de această dată refuzând testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Și în această cauză, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Astfel, în urma celor patru infracțiunii săvârșite, magistrații au dispus față de tânărul de 27 de ani măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.