Controale pe principalele artere care fac legătura cu autostrada A1. Acțiunea a vizat combaterea migrației ilegale

Sub coordonarea Serviciului Rutier Timiș, joi, 11 mai, în intervalul orar 09:00-11:00 s-a desfășurat o acțiune în sistem integrat, în cooperare cu I.T.P.F. Timișoara și Serviciul de Imigrări Timiș, pe principalele artere ce fac legătura cu Autostrada A1 (Seceani, Giarmata, Remetea, Topolovățu Mare) și a vizat combaterea fenomenului migrației ilegale.

La activități a participat și Serviciul Criminalistic și Grupa Canină din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță Publică Timiș.

Polițiștii au controlat 175 de autovehicule și au legitimat 190 de persoane, fiind efectuate 45 de testări cu aparatul etilotest.

În urma controalelor efectuate au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.410 lei.

Dintre acestea 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002( respectiv 26 au fost aplicate transportatorilor de marfă și 4 transportatorilor de persoane) și 2 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

A fost constată o infracțiune de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat( autovehicul de transport marfă).

În urma neregulilor constatate, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare (lipsă ITP) și a fost reținută o copie conformă pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003.

Polițiștii au anunțat că activitățile de acest gen vor continua.

 

Lugoj Expres Controale pe principalele artere care fac legătura cu autostrada A1. Acțiunea a vizat combaterea migrației ilegale șosele sancțiuni migrație ilegală controale pe șosele controale combaterea migrației ilegale autostrada A1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.